perjantai 19. marraskuuta 2010

Jouluista Huutonet myyntiä...

Sain viimeinkin töitäni (ja vähän muutakin) Huutonettiin!
Ajattelin että ehtii tulla juhannus ennenkuin minä jaksan keskittyä laittamaan tätä myyntiäni...

HUUTONET kohteissani siis omia töitäni ja muutakin pientä jouluista.
On tullut vuosien saatossa hankittua tavaraa, josta olen Esikoisen poismenon jälkeen pikkuhiljaa halunut luopua. Kaikkea kun ei halua, ei tarvitse eikä voi säästää...
Toivottavasti joku teistä löytää sieltä itselleen jotakin uutta ja mieluista!

Ensimmäiset joulusukat ompelin vuonna 2008, Esikoisen poismenon jälkeen, seuraavat vuotta myöhemmin, -ja tänä vuonna on sukkia tullut ommeltua varmaaan enemmän kuin kahtena vuonna aiemmin yhteensä... Kai se on jonkinlaista suru-työtä tämäkin...






maanantai 15. marraskuuta 2010

Kuvia vain...

Voi kunpa saisimme tänne meille vähän aurinkoa tai muuten edes hitusen kirkkaamman sään, -tämä harmaus ei ole mukavaa... (no, olihan eilen aurinkoa, mutta olimme isänpäivän vietossa vanhempieni luona).
Lumi olisi myös ihanaa muttei sitäkään näy ei kuulu...
Minä haluaisin kuvata ompeluksiani sekä muutakin jota Huutonettiin on tarkoitus laittaa. Tännekkin vielä laitan jotakin. Ulkona vähän arveluttaa noita valkoisia joulusukkia kuvata, jos putoo maahan niin puhtaana ei säily...

Edellisessä postauksessa olisi vielä vapaana kolme sukkaa, -numerot 4, 8 ja 9.
Käy jättämässä kommentteihin viestiä jos jonkun noista haluaisit!

Esikoisen poismenon jälkeen meidän jouluihimme on yhä vähemmän kuulunut punainen väri,
kahtena viime vuonna olen myynyt kirpputorilla todella paljon jouluisia koristeita yms., mutta vielä niitä vähän on. Tänä vuonna en jaksa kirppari-pöytää ottaa, siksi joitakin jouluisia punaisia koristeita tms. laitan Huutonettiin. Mailegin tontut ovat sellaisia joita en myy, -niin ovat hellyyttävän suloisia.



Mies osti minulle tällaisen ihanan tontun pyykinarun. :-)
Se on tällä hetkellä takan edustassa, mutten vielä tiedä jääkö siihen.



Minulla on erilaisia joulukirjoja vino pino, ja eilen lainasin äidiltä hänen uutta Kotilieden joulukirjaa. Paljon oli askartelu ja ompelu ideoita, mutta myös paljon ihania ruoka- ja leivontaohjeita. Muutamaa aion kokeilla.



Eräänä iltana askartelin massasta tällaisia pieniä joulusia "kylttejä".
Lainasin idean jonkun blogista, mutta valitettavasti en muista kenen...
Nolottaa, sillä minulla on aina tapana laittaa linkki siihen blogiin josta olen jonkun idean lainanut, ja nyt vaikka kuinka yritin muistaa ja etsiä niin en löytänyt... Jos sinä joka olet blogissasi tällaisia esitellyt, satut tämän näkemään, niin ilmottaudutko, -laittaisin sitten linkin sinun blogiisi.
Nyt on tämä asia selvinnyt (kiitos Johannan). Idean lainasin Heidin Suklaamarenki-blogista.
Nämä on tehty huoneilmassa kuivuvasta massasta. Ei oikein ollut kaikkia sopivia kirjainleimasimia. Eipä näihin tosin pitkää tekstiä olisi mahtunutkaan. Nämä menevät varmaankin joulupaketteihin ja muihin joulutervehdyksiin.



Jään odottelemaan kirkkaampaa säätä että saisin viimein kunnolla kuvattua tekeleitäni...