sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Joulukortti-Paja on startannut...

Eilen iltasella aloittelin joulukorttien tekoa.
Olin kyllä miettinyt että teetän kortit jostakin ottamastani kuvasta, mutta kun askartelu on yksi lempipuuhistani nin siihenhän minä taas päädyin!
Piti ommella mutta kun olin tunnin rämpinyt metsässä niin väsytti, enkä jaksanut keskittyä mihinkään vaativampaan. Korttiaskartelussa ei tarvitse niin paljon ajatella!

Olen tänä syksynä huomannut päässeeni surussani eteenpäin, -koskaan se ei häviä- se on minussa aina ja muotoaan muuttanut. Mutta ihan selkeästi olen mennyt eteenpäin.
Ja tässä on yksi "todiste" -teen värikkäämpiä joulukortteja kuin koskaan aiemmin näiden n. kahdekasan vuoden aikana!

Suloista sunnuntaita!7 kommenttia:

 1. Niin kauniita ja taidokkaita! Katselin useampaan kertaan ja mietin mikä olisi suosikkini, en osannut päättää, kaikki ovat niin kauniita! Sunnuntain suloisuutta Sinulle myöskin!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Sari!♡
   Olen iloinen kun näiden monien surun vuosien jälkeen alkaa värit palata -jos ei vielä elämääni- niin ainakin joulukortteihin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi!
   Olet niin ihana kun jaksat kommentoida niin tänne kuin `normi blogiinikin`.♡

   Poista
 4. ihanat joulukortit. Jotenkin sellasia perinteikkään tunnelmallisia ja hyvällä maulla tehty :) Mulla on suunnitelmissa tilata joulukortit omasta kuvasta mutta eion myös jollain tapaa muokata niistä persoonallisempia askartelemalla :) Mukavaa joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista