perjantai 25. joulukuuta 2015

Meidän Joulua...


Olen aiemminkin täällä maininnut, että nuo lehti haastattelut ja niiden myötä ikäviin muistoihin palaaminen on vienyt voimiani ja olen ollut todella väsynyt...
Joulun tulo ei innostanut ollenkaan niin paljon kuin aiemmin (vaikeaa se on ollut monta vuotta, -kahdeksas joulu ilman Esikois-poikaani).

Tänä vuonna en edes leiponut jouluksi...minä niitä kuitenkin syön sitten koko ajan!
Vähän sentään jaksoin siivota ja laittaa kotiin sitä hillittyä -ja hyväksi havaittua jouluilmettä.
Lahjat peittyi kääröihin...
Me emme sisarusteni kanssa enää osta toisillemme lahjoja, -mutta Mummia (äitiämme) me jokainen muistamme. Veljeni, mieheni ja siskon ex-mies ostivat äidille uuden astiapesukoneen ja me tytöt (minä, siskoni ja veljeni vaimo) ostimme uuden mikroaaltouunin.
Kuopus-pojalleni ja miniä- kokelaallemme ostamme kyllä.
Tykkään antaa lahjoja ja nämä rakkaat ovat ykkösiä elämässäni.
Mies tietty sai jotakin tarpeellista vaatelahjaa. Minä sain kauniit korvakorut.♡
Mieheni osti meidän nuorille astianpesukoneen ja minä sitten muuta tarpeellista, mm. verhokankaat uuden kodin ikkunoihin sekä vaatetta. Niin ja herkku-laatikon jossa oli otettu huomioon myös heidän kaksi kissaa.
Meillä on tarkoitus Poikani kanssa lähteä tammikuun aikana kahdestaan ostoksille Helsingin suunnalle, -käymme syömässä ja vietämme ihanan äiti-poika päivän.
Esitin meidän nuorille toiveen että eivät ostaisi meille mitään, mutta toivettani ei otettu huomioon, vaan nuoret antoivat  meille ihanan herkkukorin. Koria voin kuulemma sitten käyttää sienikorina, -niin varmasti teenkin, mutta ehkäpä ilman tuota kaunista kangasta.


Ompelut on tältä vuodelta tehty (paitsi tietenkin ompelen meidän nuorille ne verhot).
Viimeisin oli tämä siskoni tilaama tyynynpäällinen jonka hän antoi yhdelle ystävälleen, kuvassa on tämän ystävän tytär.
Laitan lisää kuvia taas joku päivä!